تعریف اتصالات آهنی یا فلزی چیست ؟ اتصالات آهنی (فلزی) انواع آن چه میباشد ؟ انواع اتصالات فولادی و مزایا و معایب آن ها چیست ؟ قیمت اتصالات آهنی چقدر است و عوامل اثر گذار روی آن چیست؟
در ادامه به برسی انواع اتصالات و لیست قیمت انهاپرداخته ایم که میتوانید با کلیک بر روی نوع درخواستی خود اقدام به ثبت پیش فاکتور نماید.
اتصالات آهنیبه عنوان واسطه بین لوله ها، ایجاد چند شاخگی و تقسیم جریان، عوض کردن جهت جریان آب ، گاز و .. بکار میروند . همچنین استفاده از اتصالات در لوله کشی ها منجر به کاهش اندازه و طول لوله های مصرفی میشود .
جنس این اتصالات از آهن میباشد و در دو نوع فولادی و استیلی طراحی و تولید میگردد. این اتصالات از جمله یراق و لوازم مصرفی در بسیاری از سیستم ها و صنایع از جمله:
کاربرد هر یک از انواع این اتصالات بر حسب نوع نیاز ، طول لوله و قطر آنها ، نوع و ماهیت ماده ای که در لوله ها جریان دارد ، بار وارد شده بر لوله و ... متفاوت است.
از نظر اقتصادی اتصالات اهنی از نوع فولادی مقرون به صرفه تر هستند و قیمت پایین تری را دارند .
این اتصالات در دو نوع خشک و تر تولید میشوند :
اتصالات خشک فولادی : در این مورد قطعات کنار هم توسط افزودن قطعه ی جدید به یکدیگر متصل می شوند و دیگر نیازی به گداختن آهن نیست.
اتصال قطعات در این روش از چند طریق صورت میگیرد مثل استفاده از پرچ یا پیچ از روش های اتصال است. هنگام استفاده از پرچ در قطعات منفذ ایجاد می کنند و پرچ را از بین منافذ عبور می دهند سپس با داغ کردن پرچ از طرف دیگر ˓ دو قطعه را محکم بهم متصل می کنند. پرچ های مصرفی در اندازه و مرغوبیت های مختلف تولید و بنا به نیاز مصرف میشوند. قطعات از طریق پیچ کردن نیز به یکدیگر متصل میشوند.
در این مورد نیز منفذ در قطعات ایجاد میکنند و سپس با عبور دادن پیچ از منافذ و سفت و محکم کردن آن با مهره˓ دو قطعه بهم متصل می شوند. هنگام پیچ کردن قطعات توجه به آسیب ندیدن آنها ضروری است.
در زیر به مزایا و معایب اتصالات خشک فولادی اشاره شده است :
کنترل راحت فرایند / دقت بالا در کار / سرعت عمل بالا
آسیب رسیدن به قطعات هنگام ایجاد سوراخ و منفذ
راندمان پایین کار در قسمت هایی که به راحتی در دسترس نیستند
احتمال پوسیدگی قطعات
ضرورت در منطبق شدن منافذ ایجاد شده روی هم
امروزه جوش زنی اتصالات فولادی در سازه ها بیشتر از گذشته شده است. در این مورد قطعات کنار هم قرار داده شده و با جوش زنی بهم متصل میشوند.
جوش زنی به صورت افزودن ماده ی مذاب به محل جوش زنی ( مثل لحیم کاری و جوش کاربید ) و یا بدون افزودن ماده به محل جوش ( جوش زنی با فشار خیلی بالا ) صورت میگیرد.
مزایای این روش :
فضای کمتر برای نگهداری تاسیسات جوشکاری / پوشش دهی یکنواخت و همگن قطعات / سرعت بالا در کار / کاهش خطر پوسیدگی محل
قیمت و هزینه نهایی استفاده از اتصالات آهنی به فاکتور ها و متغیر های مختلفی وابسته است. از جمله عوامل مهم اثر گذار روی قیمت آنها به :
نوع
اندازه و ضخامت
کیفیت و کارایی آنها
کاربرد مورد نظر
جنس اتصالات
دستمزد کارکنان
و.. میتوان اشاره کرد.
لذا جهت اطلاع رسانی و آگاهی از هزینه ی نهایی خرید باید به لیست و جدول بروز شده قیمت بر اساس نوسانات قیمتی بازار ( نوسانات ارز و دلار ) و یا به صورت حضوری به فروشگاه ها ی مربوطه مراجعه گردد.
هم چنین تماس با کارشناسان مربوطه و دریافت مشاوره ویژه و اختصاصی نیز می تواند مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین انتخاب و استعلام از قیمت ها را برای مصرف کننده داشته باشد. چرا که قیمت اتصالات آهنی در شهر های مختلف متفاوت است.
همچنین وجود و فروشگاههای آنلاین باعث شده است تا امکان دسترسی به لیست قیمت این محصولات در مدل ها و اندازه های مختلف به راحتی امکانپذیر گردد.
لیست اتصالات اتصالات آهنی در بازار پایپ